Salgschef

Henrik Bo Larsen

henrik.bo@lyngbymaeglerne.dk
25 505 101

>Henrik Bo Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

KIM KRABBE

kim@lyngbymaeglerne.dk
25 505 100

>KIM KRABBE

Partner

Klaus Øllgaard

klaus@lyngbymaeglerne.dk
28 60 25 92

>Klaus Øllgaard

Lyngby Mæglerne
Velkommen til Lyngby Mæglerne – din lokale ejendomsmægler i Lyngby, Virum, Brede, Lundtofte og Taarbæk.

Vores fokus er, at du får mest muligt for din bolig – og vi ved, at en velforberedt ejendomsmægler forkorter beslutningsprocessen omkring køb. Derfor gør vores ejendomsmæglere altid et grundigt forarbejde, inden din bolig bliver udbudt til salg.

I forarbejdet skaber vi relation til både dig og din bolig. Det styrker vores muligheder for at gøre din bolig særlig attraktiv på markedet og sikrer, at vi kan svare klart og tydeligt på spørgsmål fra potentielle købere.

Nøglen til et godt salg ligger i planlægningen
På baggrund af mange års erfaring ved vi nøjagtigt, hvad der gør din bolig attraktiv over for potentielle købere i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Det vigtigste er ikke, hvor hurtigt din bolig bliver udbudt til salg, men at den præsenterer sig bedst muligt i salgsmaterialet. Derfor er intet overladt til tilfældighederne, og ethvert element i markedsføringen er tilpasset den fastlagte strategi for salget.

Vi bruger de bedste professionelle boligfotografer, og alle billeder bliver optimeret og billedbehandlet, så boligen får det rette udtryk. Nogle gange anbefaler vi, at vores boligstylist optimerer din boligs fremtoning for at øge gruppen af potentielle købere.

Det er vigtigt at understrege, at vi behandler alle boligsager individuelt og skaber tæt relation til både dig og din bolig forud for ethvert salg. Du kender din bolig bedst – vi kender markedet og har intelligente markedsføringsværktøjer samt et bredt køberkartotek.

Vi er lokale
Vores ejendomsmæglere er lokale og er/eller har været bosiddende i Lyngby og Brede i mange år. Derfor har vi indgående kendskab til lokalområdet og tager aktiv del i diverse arrangementer og aktiviteter. Blandt andet er en af vores ejendomsmæglere tidligere divisionsspiller på Lyngbys førstehold og stadig aktiv spiller i klubben. En anden af vores mæglere er bestyrelsesformand for Venstre i Lyngby-Taarbæk Kommune og en tredje har gjort det til en fast tradition at besøge de lokale kunstnere i Rådvad, Brede og Ørholm i forbindelse med Åbne døre (http://ltkunst.dk/). Åbne døre er en sammenslutning af lokale kunstnere og kunsthåndværkere, der hvert år inviterer publikum indenfor i deres værksteder og atelier.

Kontakt os i dag
Hvis du har spørgsmål til boligmarkedet, brug for hjælp til dit boligsalg eller har behov for en værdiansættelse af din nye bolig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kender hver en krog af Lyngby, Virum, Brede, Lundtofte og Taarbæk indgående og ved derfor, hvad der gør netop din bolig attraktiv i lokalområdet.

Kontakt os på telefon 72170274 – god dag.

Lyngby MæglerneDin lokale ejendomsmægler

Fotografier på websitet:
Lokale billeder på dette website er taget af fotograf Jean Schweitzer. Alle rettigheder til lokale billeder er ejet af fotograf Jean Schweitzer og må ikke benyttes, kopieres eller anvendes uden forudgående tilladelse fra Jean Schweitzer. Alle rettigheder til billeder af boliger vist på www.lyngbymaeglerne.dk er ejet af Lyngby Mæglerne og må ikke benyttes, kopieres eller anvendes uden forudgående tilladelse fra Lyngby Mæglerne.

DE og DSE:
Lyngby Mæglerne er en del af Bolig Eksklusiv ApS. Virksomheden og de ansatte ejendommæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening og af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Medarbejdere:
Kim Krabbe, indehaver og ejendomsmægler, MDE
Klaus Øllgaard, partner
Henrik Bo Larsen, Salgschef, MBA

Forsikring
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr: 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

 

null

Samarbejdsaftaler:
Lyngby Mæglerne har samarbejdsaftale med: BRF Kredit, Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA Forsikring Agentur A/S, Politikens Lokalaviser samt Børsen.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
BRF Kredit, BRF Bank, Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA Forsikring Agentur A/S, Politikens Lokalaviser samt Børsen.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provision, vederlagets eller rabattens størrelse.

Klagenævnet for ejendomsformidling.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Lyngby Mæglerne • Lyngby Hovedgade 10c • 2800 Kgs. Lyngby • T: 72 170 274 • mail@lyngbymaeglerne.dk • CVR.nr.: 33147082