Salgsvurdering

En god start på samarbejdet
Hos Lyngby Mæglerne tilpasser vi salgsarbejdet til dine behov og ønsker – det er ikke dig eller dit boligsalg, som skal passe ind i vores koncept.

Første skridt i salgsprocessen er at opbygge relation til både dig og din bolig. Der er vigtigt, at du fortæller om dine forventninger og ønsker til samarbejdet. God dialog og tæt samarbejde er en vigtig faktor for at nå den fælles ambition for salget. Det er selvfølgelig dig, der sætter præmisserne for salget – vi lytter og rådgiver.

Rådgivning samt grundig og præcis værdiansættelse af din bolig
Vurderingen af boligens placering i boligmarkedet er en vigtig del af den indledende salgsproces. Sammen beslutter vi, hvilket købersegment vi skal fokusere på, samt hvilke salgsfremmende forhold vi skal bruge over for det valgte købersegment. Det handler om at have en stærk og stabil salgsstrategi, som vi implementerer i alle salgets processer.

Solgt eller gratis
Hos Lyngby Mæglerne har vi naturligvis ”Solgt eller Gratis” som standard. Får vi ikke solgt din bolig indenfor den aftalte periode, skal vi naturligvis ikke have noget salær.

 

VORES AMBITION ER AT FÅ DEN HØJEST
MULIGE PRIS FOR DIN BOLIG

Tryk her for at bestille tid til din salgsvurdering

Ledige tider til salgsvurdering

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en salgsvurdering

Annuller